Οκτώ (8) βραβεία διεκδίκησε το “Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα” κατά την 37η απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων 2017-2018. Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μίνωας Βολανάκης»- Καλύτερη θεατρική παράσταση και μάλιστα το κέρδισε για την παραγωγή της θεατρικής παράστασης «Η αγάπη άργησε μια μέρα» στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά. Ένα βραβείο που ήρθε για την αγαπημένη ηθοποιό στα 76 χρόνια.Η «Αγάπη Άργησε μια Μέρα» της Λιλής Ζωγράφου έχει κατακτήσει τις καρδιές του Αθηναϊκού κοινού και φυσικά δεν άργησε καθόλου να κερδίσει και την αναγνώριση από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, καθώς είχε οκτώ (8) υποψηφιότητες στην 37η απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων 2017-2018!

ΗΗ Αιμιλία Υψηλάντηατά υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της μια ρομαντική φιγούρα. Εμείς, την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στο πλευρό του Κώστα Βουτσά, του Λάμπρου Κωνσταντάρα και πολλών άλλων ηθοποιών.


Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ιδρύσει την καλλιτεχνική εταιρεία «Αργώ» και μάλιστα έλαβε βραβείο στα 37α Κορφιάτικα Θεατρικά Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Θέατρο Μπρόντγουαιη.

Σε επίδειξη μόδας το 2016

Η 76χρονη ηθοποιός συνεχίζει να αποπνέει μία μοναδική γοητεία και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κρατώντας το βραβείο της.

Η Αιμιλία Υψηλάντη στα 76 της χρόνια παραμένει μια πολύ ωραία γυναίκα και μάλιστα ήταν πολύ κομψά ντυμένη στην βράβευσή της.

Τα θεατρικά Κορφιάτικα βραβεία ιδρύθηκαν το 1980, έχουν πάρει το όνομά τους από τον ιδρυτή του θεσμού, Δημήτρη Μουζακίτη και θεωρούνται η υψηλότερη τιμή στο χώρο του θεάματος στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι το 2016 την απολαύσαμε στο fashion show των Celebrity Skin, όπου περπάτησε στην πασαρέλα, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week.

Η ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες με την guest εμφάνισή της στο fashion show και έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ και την άνεσή της στην πασαρέλα.

από Σοφία Κωστάρα