Αρχική > Christmas Guide > Βόλος: Βίντεο και εικόνες από τη φωταγώγηση- υπερθέαμα με Βανδή- Μάστορα

Βόλος: Βίντεο και εικόνες από τη φωταγώγηση- υπερθέαμα με Βανδή- Μάστορα

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα έζησαν οι πάνω από 25.000 Βολιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική παραλία της πόλης για να παρακολουθήσουν την πολυδιαφημισμένη τελετή φωταγώγησής της.

Στο Magnisianews.gr διαβάζουμε πως η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου, καθώς και η Φιλαρμονική του δήμου, άνοιξαν το πρόγραμμα με χορευτικά, για να φτάσει το κέφι στα ύψη με τον Χρήστο Μάστορα και να κορυφωθεί μόλις έφθασε δια θαλάσσης με καταστόλιστο πλοίο η Δέσποινα Βανδή.

Ένας Αη Βασίλης ιπτάμενος κασκαντέρ κατέβηκε από το κτίριο της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προσγειώθηκε στην εξέδρα φέρνοντας ευχές για τους καλλιτέχνες και δώρα που απεικόνιζαν το έμβλημα του Βόλου, την «Αργώ», η δε Δέσποινα Βανδή χαριτολογώντας, είπε ότι περίμενε το χρυσό κλειδί της πόλης.

Όταν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πάτησε το «μαγικό κουμπί», όλο το εμπορικό κέντρο του Βόλου φωταγωγήθηκε και το λαμπρό υπερθέαμα ολοκληρώθηκε με την καύση πυροτεχνημάτων που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Ακολούθησε πορεία με τις μπάντες να προηγούνται, και μια λαοθάλασσα κινήθηκε στην Λεωφόρο Δημητριάδος με στάση στο «Πάρκο των Δεινοσαύρων» στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, ύψους 33 μέτρων, στην πλατεία Δημαρχείου, για να καταλήξει ο κόσμος στο «Χωριό του Αη Βασίλη» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.