Η Shelley Proebstel είναι μια γυναίκα που δεν ντρέπεται για το σώμα της. Μια γυναίκα φυσιολογική που γιορτάζει κάθε μέρα γι’ αυτό που είναι και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα πάνω της! Όμως, υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να αποδεχθεί ορισμένους ανθρώπους και είναι «κολλημένος» σε πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η σύγχρονη κοινωνία.

Πριν από λίγες μέρες η Shelley επισκέφθηκε την παραλία Mount Maunganui στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό που συνέβη εκεί της έδωσε το έναυσμα να μιλήσει για το body positivity που ευτυχώς κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας.

Μια ομάδα ανεγκέφαλων ανδρών άρχισε να την χλευάζει όταν έβγαλε το παρεό και έμεινε με το μπικίνι της, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της. Αντί να ντραπεί, η blogger έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που την κατηγόρησαν αδίκως.

«Σε αυτούς που γέλασαν όταν έβγαλα το παρεό μου σήμερα στην παραλία, ξεγυμνώνοντας την ψυχή μου και το bikini body μου στον κόσμο, θέλω μόνο να πω (συγγνώμη για την γλώσσα), αλλά f*ck you. Εξαιτίας μερικών ηλιθίων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς για την εικόνα του σώματός τους. Γι’ αυτό, υπάρχουν γυναίκες που δεν νιώθουν ασφαλείς ή άνετες να βγουν στην κοινωνία με κάτι όπως το μπικίνι, το crop top ή ένα κοντό φόρεμα, με τον κοιλιά τους να φαίνεται. Εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσάς, κάποιοι λιμοκτονούν και αρρωσταίνουν σε μια προσπάθεια να διατηρούν το σώμα ενός μοντέλου».


Η δημοσίευση έγινε viral με χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις με τους χρήστες του διαδικτύου να την αποθεώνουν. Μπράβο της και από εμάς!

Δείτε την ανάρτηση:

από Μαρία Ιωαννάτου