Αρχική > Κοινωνία > Βίντεο σοκ από σχολείο στην Πάτρα: Μαθητής έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του

Βίντεο σοκ από σχολείο στην Πάτρα: Μαθητής έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του

Με σοβαρά τραύματα στη γνάθο πήγε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος μαθητής στο ΕΠΑΛ της Πάτρας που χτυπήθηκε άσχημα από 19χρονο συμμαθητή έπειτα από καβγά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 19χρονος είναι μποξέρ και πηγαίνει στην ίδια τάξη με τον 16χρονο γιατί έχει χάσει χρονιές.

«Ηταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι», συνέχισε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr ο 19χρονος με μια γροθιά που έδωσε στον 16χρονο, του έσπασε το σαγόνι.

Μάλιστα ο πατέρας του 16χρονου έχει κάνει μήνυση στο σχολείο,  ενώ την ίδια ώρα έχουν κινηθεί και οι πειθαρχικές διαδικασίες από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αχαΐα.