Αρχική > Celebrities > Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το αινιγματικό μήνυμα για το «Πάμε Πακέτο» μας άφησε όλους άναυδους

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το αινιγματικό μήνυμα για το «Πάμε Πακέτο» μας άφησε όλους άναυδους

Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα χρόνια η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» μας δίδαξε να εκτιμάμε όσα έχουμε, γιατί δεν είναι δεδομένα. Αυτό το καλοκαίρι όμως, ήρθε η σειρά της να πάρει ένα μάθημα από την ίδια τη ζωή. Μόνο κερδισμένη βγήκε από αυτή την εμπειρία που της χάρισε παραπάνω δύναμη και σοφία.

Όπως ανέφερε η ίδια σε δημοσίευσή της στο Instagram, διακόπηκε η συνεργασία της με το τηλεοπτικό κανάλι Alpha. Πολλά ακούγονται για τη φετινή σεζόν όσον αφορά στα επαγγελματικά της, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι ότι φέτος το καλοκαίρι κατάλαβε ποιους έχει πραγματικά στο πλευρό της και τη στηρίζουν και ποιους είχε υπερεκτιμήσει.

«Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι…»

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’ αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’ αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν».

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ'αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ'αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ'ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν. ❤ #grateful #got #universe #life #change #summer #thoughts #thinkpositive #goodvibesonly #smile #staycool #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on