Αρχική > Featured > Vibo Bistrot: Το talk of the town στέκι της Γλυφάδας για τους λάτρεις του κρασιού

Vibo Bistrot: Το talk of the town στέκι της Γλυφάδας για τους λάτρεις του κρασιού

Άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη Σεπτέμβρη και σχεδόν ένα μήνα μετά έχει γίνει το talk of the town στέκι της Γλυφάδας. Στο τιμόνι του βρίσκονται ο Νίκος Σκρέμπος, συνιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου Hytra στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και ο Παναγιώτης Φράγκος, σύμβουλος κοκτέιλ και ποτών, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της εξόδου στα νότια προάστια.

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το Vibo Bistrot, συντομογραφία του Vita Bona που σημαίνει «καλή ζωή» στα λατινικά, υπόσχεται να μάθει σε όσους το επισκεφθούν τα πάντα γύρω από την καλή ζωή και κυρίως γύρω από το κρασί. Για τον λόγο αυτό, στην κάβα του μαγαζιού υπάρχουν περισσότερες από 80 ελληνικές ετικέτες κρασιού – ορισμένες εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής – και 20 διεθνείς.

Για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα ψώνια τους στην πολυσύχναστη αγορά της Γλυφάδας, το Vibo ξεκινάει από νωρίς με μονοποικιλιακό καφέ και προτάσεις πρωινού, ενώ από το μεσημέρι και μετά τη σκυτάλη παίρνουν το κρασί, τα κοκτέιλ και μια σειρά από προτάσεις φαγητού που δίνουν έμφαση σε προϊόντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το καλύτερο; Αγαπάμε το Vibo γιατί στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης που διανύουμε, φωτίζει ροζ την οροφή του και αφιερώνει ένα το κοκτέιλ Pink Cobbler σε αυτό το σκοπό. Μάλιστα, στο πλαίσιο του Vibo Lights Up Pink, υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και προσφέρει 1 ευρώ από κάθε λογαριασμό.

Το Vibo Bistrot έχει ήδη στα πλάνα του μια σειρά από ειδικές βραδιές με διαφορετικές θεματικές. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, που είναι η παγκόσμια ημέρα vegan διατροφής, με ένα συνδυασμό χορτοφαγικών πιάτων και βιολογικών κρασιών, ενώ η Τετάρτη 11 Νοεμβρίου αφιερώνεται στα ελληνικά μανιτάρια, που τώρα το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, και τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν σε διάφορες δημιουργίες της κουζίνας.

Vibo Bistrot The Daily Ritual

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα

Τηλ: 210 8948202