Αρχική > Shopping > Βγάλε φωτογραφία στο Allou! Fun Park και κέρδισε ρούχα Funky Buddha!

Βγάλε φωτογραφία στο Allou! Fun Park και κέρδισε ρούχα Funky Buddha!

funky_news_image_650x840Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Funky Buddha, τη πιο upcoming ελληνική εταιρεία νεανικών ρούχων σε έναν funky διαγωνισμό: FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park.

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, έρχεσαι στο Allou! για ατελείωτο παιχνίδι και μπορεί να φύγεις με ένα total Funky Buddha look. Απλά βγάζεις μια φωτό στο stand που θα βρεις στο πάρκο, με το funky girl ή το funky boy, την post-άρεις στο instagram account σου ή/και στo facebook profile σου με hashtag #funkybuddhallou και ζητάς από τους φίλους σου να σου κάνουν like! Κάθε εβδομάδα οι δύο φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίζουν από ένα σετ ρούχων Funky Buddha, ενώ το 3ο και 4ο post σε likes από δύο Allou! XXL Pass για non-stop fun! Κάθε εβδομάδα και 4 νικητές για 1 ολόκληρο μήνα!

14329986_10154674959636264_4860093884605155663_n

Τα ρούχα της Funky Buddha είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και βέβαια για τη βόλτα σου στο Allou! Fun Park. Δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα για να μπαίνεις από το Move it μέχρι το Shock Tower! Ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, και παράλληλα να διασκεδάσεις στα πιο fun παιχνίδια! Ζήσε FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park, μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε το look και πολύ παιχνίδι!

Allou! Fun Park! Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

Σημειώσεις για τον διαγωνισμό:

* Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στις επίσημες σελίδες Allou! Fun Park και Funky Buddha στο facebook

**Ημερομηνίες ανακοίνωσης νικητών: 19 Σεπτεμβρίου, 26 Σεπτεμβρίου, 3 Οκτωβρίου και 10 Οκτωβρίου.

• Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

• Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00- 23:30

Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00-24:00