Αρχική > Celebrities > Βασιλική Ανδρίτσου: “Τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω”

Βασιλική Ανδρίτσου: “Τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω”

Πριν από οκτώ μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά. Το όνομα της κόρης της, Ευανθία, Ιωάννα, Ανθένια. Πριν από λίγες μέρες έγινε η βάφτιση της μικρούλας μέσα σε κλίμα ανείπωτης χαράς για το ζευγάρι των νέων γονιών.

Η Ανθένια είναι ο καρπός του έρωτα της Βασιλικής με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη. Και η ζωή τους από τη στιγμή που έγιναν τρεις μπορεί να έχει τον εξής τίτλο: «life is perfect», αν θέλουμε να δανειστούμε τα ίδια τους τα λόγια.

H Βασιλική Ανδρίτσου μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της και τους τελευταίους μήνες, οπότε και η ευτυχία της ολοκληρώθηκε, οι φωτογραφίες έχουν πρωταγωνίστρια την Ανθένια.

Πριν απο λίγο, η διάσημη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με τη μητέρα της. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη αρκετά χρόνια πριν, σε κάποια γενέθλια και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη μητρότητα, τη δική της μητέρα αλλά και για το πώς θέλει να είναι η ίδια ως μαμά.

View this post on Instagram

Πριν 45 χρόνια περίπου… Οκτώβρη μήνα… σβήνουμε κεράκια…μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος.. Πάντα εκεί!!!!!?? Καλό φθινόπωρο σε όλους… ????☔️☔️ ΥΣ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!!????????????#mylifeisperfect #happypeople #winteriscoming #christmasisnear #ilovemymommy #denexwgenethliasimera

A post shared by Vasiliki Andritsou Official (@vasiliki_andritsou) on