Αρχική > Κοινωνία > Βαρύ πένθος στην Κιβωτό του Κόσμου – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα Αντώνιου

Βαρύ πένθος στην Κιβωτό του Κόσμου – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα Αντώνιου

Έφυγε από τη ζωή η διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, Μαρίνα Κατσίμπαλη, σκορπίζοντας θλίψη στους ανθρώπους του οργανισμού. Ο ιδρυτής της Κιβωτού, πατήρ Αντώνιος, αποχαιρέτησε τη στενή του συνεργάτιδα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Με συναισθήματα οδύνης και σπαραγμού ψυχής βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η καλή και πιστή συνεργάτης μου και διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου εδώ και 20 χρόνια, η αγαπημένη μας Μαρίνα Κατσίμπαλη εκοιμήθη χθες 20-11-2019.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα σε έχουμε πια κοντά μας. Υπηρέτησες πιστά και ακούραστα την ΚΙΒΩΤΟ ΜΑΣ, εργάστηκες με συνέπεια, ευθύνη και προθυμία για τα παιδιά μας. Η πρόωρη απώλεια σου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό, έφυγες πάνω στο καθήκον με τα χέρια σου γεμάτα από χιλιάδες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της κοινωνίας.

Καλό παράδεισο Μαρίνα μου.

π. Αντώνιος Παπανικολάου.

Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 12.00 στο παρεκκλήσι της Κιβωτού του Κόσμου, στην οδό Σαρπηδόνος 29-31 στον Κολωνό».

Δείτε την ανάρτηση: