Αρχική > Fitness > Βάλε τα αθλητικά σου και φύγαμε για έναν αγώνα δρόμου για καλό σκοπό (από 24/1)

Βάλε τα αθλητικά σου και φύγαμε για έναν αγώνα δρόμου για καλό σκοπό (από 24/1)

A5_fylladiaki_FGΟ Αθλητικός Σύλλογος «Η Ευεξία» με την υποστήριξη της Attica Bank, προκηρύσσει το “Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix” σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Γαλατσίου, Πεύκης/Λυκόβρυσης, Παλαιού Φαλήρου, Πεντέλης και Τελικός Αθήνα .

“Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix” Μια διοργάνωση διαφορετική!

Α) Σειρά αγώνων με βαθμολογία & έπαθλα χρηματικά για τους 6 πρώτους νικητές του Grand Prix (10 χιλιόμετρα άνδρες – γυναίκες).

Β) Corporate Running Teams Grand Prix (πρωτάθλημα).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν μια σειρά αγώνων Running 10 χλμ και 5 χλμ, 5 χλμ βάδην και 1 χλμ για παιδιά σε 5 Δήμους της Αττικής όπου και θα υπάρξει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία (5 – 10 χλμ) για την τελική κατάταξη στο Grand Prix (πρωτάθλημα).

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε , ΣΤ).

Top-5-Best-Running-Shoes-for-Women-in-2015

Ο εκπρόσωπος της ATTICA BANK Ηλίας Παπαλεξάνδρου, επισήμανε:«Οι αγώνες δρόμου, όπως αυτοί που θα γίνουν στους πέντε δήμους, εμπεριέχουν και ένα μήνυμα πέρα από το ‘‘ευ αγωνίζεσθαι’’ και τα αθλητικά ιδεώδη. Είναι το μήνυμα του καθημερινού αγώνα που κάνουμε όλοι ο καθένας στον τομέα του. Η Attica Bank που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια, έδωσε πρόσφατα έναν αγώνα και τον κέρδισε. Το μήνυμα είναι πως αν πιστεύεις σε ένα σκοπό, παλεύεις και αγωνίζεσαι, μπορείς να τα καταφέρεις. Στο ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ δεν θα αναμετρηθούν οι αθλητές μόνο με τους συναθλητές τους αλλά και με τον εαυτό τους. Όπως συμβαίνει καθημερινά γύρω μας.Η Attica Bank με μεγάλη κοινωνική προσφορά στηρίζει το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ και τα μηνύματα ζωής που θα δώσει σε όλους μας.

Ο διοργανωτής των αγώνων Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου η ‘‘Ευεξία’’ Feel Good Sports Club ευχαρίστησε την ATTICA BANK και τους άλλους χορηγούς για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση ενός αγώνα που προάγει όπως είπε την άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Διευκρίνισε ότι θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους συμμετέχοντες οι οποίοι όλοι θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

0d7f9b25-3761-4097-add2-5fb6b4aa0744-2060x1236

Τόποι και Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

• 24/01/2016: Δήμος Γαλατσίου

• 14/02/2016: Δήμος Πεύκης/Λυκόβρυσης

• 13/03/2016: Δήμος Π. Φαλήρου

• 17/04/2016: Δήμος Πεντέλης

• 22/05/2016: Αθήνα (Τελικός)

Διανομή Start Pack / Αριθμοί κλπ:

Στη Γραμματεία Feel Good Sports Club πριν τον εκάστοτε αγώνα (ενδέχεται & Σάββατο αν υπάρξουν πολλές συμμετοχές 9:00 -12:00 π.μ.).

Ώρα προσέλευσης : 08:15 π.μ.

Ώρα λήξης : 09:30 π.μ.

Κατηγορίες Δρόμων/Βάδην

• 10.000 μέτρα: Running Grand Prix (ανδρών – γυναικών)

• 5.000 μέτρα: Running (ανδρών – γυναικών)

• 5.000 μέτρα Βάδην (ανδρών – γυναικών)

Αγώνας Παιδιών (Αγοριών –Κοριτσιών)

• μέτρα: Παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ)