Αρχική > News > Τζόρτζιο Αρμάνι: Η viral φωτογραφία του μάς γεμίζει ελπίδα εν μέσω κορωνοϊού

Τζόρτζιο Αρμάνι: Η viral φωτογραφία του μάς γεμίζει ελπίδα εν μέσω κορωνοϊού

Στις 10 Μαρτίου έγινε γνωστό ότι ο Τζόρτζιο Αρμάνι δώρισε 1,25 εκατ. σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας αλλά και στην Πολιτική Προστασία, στην προσπάθεια καταστολής του κορωνοϊού. Λίγες ημέρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι και τα τέσσερα εργοστάσια του ομίλου του τίθενται στη διάθεση του κράτους για την παραγωγή στολών προστασίας για το ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη κατά της πανδημίας.

Μια τέτοια κίνηση μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς, όμως για τον ίδιο τον σχεδιαστή φαίνεται ότι αποτελεί τρόπο ζωής να βοηθά με κάθε τρόπο ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πριν από λίγες ημέρες, ένας Ιταλός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής, να φτιάχνει ο ίδιος τη βιτρίνα στη μπουτίκ του στο Μιλάνο.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία πριν από ένα χρόνο, ενώ περπατούσα στο Μιλάνο, στην οδό Monte Napoleone. Δεν τράβηξα αυτή τη φωτογραφία επειδή είδα στη βιτρίνα τον Τζόρτζιο Αρμάνι να ντύνει μια κούκλα. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία για να απαθανατίσω έναν άνθρωπο και το πάθος του γιατί, παρόλο που έχει χιλιάδες υπαλλήλους και θα μπορούσε να περνά τις ημέρες του στην Καραϊβική, αυτός ήταν εκεί, να ντύνει την κούκλα της βιτρίνας, μόνος του. Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος μετατρέπει τα εργοστάσιά του ώστε να παράγουν στολές μιας χρήσης για τους γιατρούς. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ».

Δείτε τη φωτογραφία: