Αρχική > Celebrities > Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν κάνω μπότοξ, έχω ξεκινήσει face yoga»

Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν κάνω μπότοξ, έχω ξεκινήσει face yoga»

Η Τζίνα Αλιμόνου εμφανίστηκε ματά από καιρό στις τηλεοπτικές κάμερες και πιο συγκεκριμένα στην κάμερα του «Ευτυχείτε»,  και μίλησε για όλα, από την καραντίνα μέχρι για το κανάλι της στο youtube.

«Η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πλούσια περίοδος, δεν μπορώ να πω, δηλαδή ήμουν κατάκοπη στο τέλος της. Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, έρχεται μια φορά την εβδομάδα να μου κάνει κάποια ψώνια και να μου τακτοποιεί τα βασικά. Μετά μου κάνει και δυο, τρία ελληνικά φαγητά, γιατί εγώ μαγειρεύω στα παιδιά και ταϋλανδέζικα και κινέζικα φαγητά και άλλες κουζίνες» είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παράσταση: «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου δε δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».