Αρχική > Featured > Τζιλ Μπάιντεν: Με Oscar de la Renta φόρεμα στην πρώτη εμφάνιση ως μέλλουσα πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Τζιλ Μπάιντεν: Με Oscar de la Renta φόρεμα στην πρώτη εμφάνιση ως μέλλουσα πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν ύστερα από μια μαραθώνια καταμέτρηση ψήφων είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η σύζυγός του, Τζιλ, ανέβηκε μαζί με τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο στη σκηνή στο Γουίλμινγκτον, στην πολιτεία Ντελαγουέρ, για να πανηγυρίσει μαζί του.

Η μέλλουσα πρώτη κυρία των ΗΠΑ φορούσε ένα ασύμμετρο floral φόρεμα από τον οίκο Oscar de la Renta, ροζ kitten heels, διακριτικά κοσμήματα και το απαραίτητο αξεσουάρ του 2020, μια απλή μαύρη μάσκα.

Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φόρεμα σε γραμμή Α με γιακά και κοντά μανίκια από τη συλλογή resort 2020 του διάσημου οίκου. Το φόρεμα αντικατοπτρίζει τη σταθερότητα και την καλοσύνη που θα φέρει ως πρώτη κυρία. Το προσιτό στυλ της μοιάζει πολύ με εκείνο της καλής της φίλης και πρώην πρώτης κυρίας, Μισέλ Ομπάμα.

View this post on Instagram

A post shared by Jill Biden (@itsdoctorbiden) on

Η επιλογή είναι αξιοσημείωτη επειδή σχεδιάστηκε από τους Fernando Garcia και Laura Kim, και οι δύο μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες που εκπαιδεύτηκαν από τον Oscar de la Renta (ο ίδιος μετανάστης από τη Δομινικανή Δημοκρατία). Ο Garcia και η Kim ανέλαβαν το brand το 2016, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Oscar de la Renta.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο νέος πρόεδρος έβαλε τη σύζυγό του μπροστά: «Όπως είπα πολλές φορές πριν, είμαι ο σύζυγος της Τζιλ», ξεκίνησε, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συζύγου και της οικογένειάς του. «Η Τζιλ είναι μαμά και εκπαιδευτικός. Έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εκπαίδευση, αλλά η διδασκαλία δεν είναι μόνο αυτό που κάνει – είναι αυτό που την καθορίζει. Για τους εκπαιδευτικούς της Αμερικής, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα: Θα έχετε έναν δικό σας μέσα στο Λευκό Οίκο και η Τζιλ θα είναι μια υπέροχη πρώτη κυρία».

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @itsdoctorbiden