Αρχική > Celebrities > Τζένη Μπότση: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και τα συγκινητικά λόγια της

Τζένη Μπότση: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και τα συγκινητικά λόγια της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Τζένη Μπότση και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι τους. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού δεν είχε γίνει γνωστή, αφού είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στον ιστότοπο asist.gr και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου.

Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της.

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που με έκαναν να το σκεφτώ και να ξαναπάρω την απόφαση.

«Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, μόνο να κερδίσω»

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω. Μέχρι την τελευταία στιγμή έτρεχα να τα προλάβω όλα: να φυτέψω χειμερινά φυτά στον κήπο, να έρθει ο ξυλουργός για κάποια ράφια, να φτιάξω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμβολή του Παύλου Σταματόπουλου, της Σοφίας Παυλίδου, Μέμου Μπεγνή οι οποίοι είναι «γκουρού» στο στόλισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, χωρίς να κρύβει τη χαρά και την ευτυχία της.