Η ταινία με την οποία θα ταυτιστεί κάθε νέα μητέρα, αλλά θα ξυπνήσει πολλές μνήμες και στις παλαιότερες, προβάλλεται από σήμερα στους κινηματογράφους. Ξενύχτια, νεύρα, εξάντληση και άλλες σκοτεινές πτυχές της μητρότητας παρουσιάζονται με καυστικό και βαθιά συναισθηματικό τρόπο στην ταινία «Tully».

Η Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας παντρεμένης γυναίκας με δύο παιδιά και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας. Η «νυχτερινή νταντά» φτάνει με τη μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας που θα τη βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά αλλάζοντας εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.


Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 ολόκληρα κιλά για τις ανάγκες της ταινίας «Tully», αλλά όπως παραδέχθηκε η ίδια, αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε να επανέλθει στο φυσιολογικό βάρος της: «Ήθελα να καταλάβω τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και το να πάρω κιλά ήταν ένας τρόπος για να έρθω πιο κοντά στον ρόλο και να μπω στο σκεπτικό της».

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Μακένζι Ντέιβις
Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν
Σενάριο: Ντιάμπλο Κόντι
Διάρκεια: 95 λεπτά

από Μαρία Ιωαννάτου