Αρχική > Featured > Τροχαίο στην Αταλάντη: «Έγκλημα του εργολάβου» οι μπάρες ασφαλείας που στοίχισαν τη ζωή στα δύο αδέρφια

Τροχαίο στην Αταλάντη: «Έγκλημα του εργολάβου» οι μπάρες ασφαλείας που στοίχισαν τη ζωή στα δύο αδέρφια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αταλάντη συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. Δύο αδέρφια ηλικίας 21 και 16 ετών έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν ειδικοί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 15χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν.

«Είναι έγκλημα του εργολάβου»

«Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι καρμανιόλες, είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπάζογλου, κάτοικος της περιοχής.

«Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν σαν ξιφολόγχες, έτοιμες να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης, μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αρχισυντάκτης της εκπομπής TRACTION, Mάνος Στεφανής.