Αρχική > Celebrities > Τρίτο στεφάνι για την Σκάρλετ Γιοχάνσον- Ποιον παρουσιαστή παντρεύτηκε

Τρίτο στεφάνι για την Σκάρλετ Γιοχάνσον- Ποιον παρουσιαστή παντρεύτηκε

Μπορεί το «Τρίτο Στεφάνι» να παρουσιάζεται στο Παλλάς υπό τα σκηνοθετικά ηνία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ωστόσο αυτό κυριολεκτικά το φόρεσε η Scarlett Johansson καθώς παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με τον σύντροφό της, τον παρουσιαστή Colin Jost! Το διάσημο ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε επίσημα τον Μάϊο του 2019, δεν πτοήθηκε από τον κορωνοϊό και δέθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και ο αγαπημένος της, αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον γάμο τους με έναν ξεχωριστό τρόπο, μέσω ενός φιλανθρωπικού οργανισμού και πιο συγκεκριμένα του Meals on Wheels, όπως είχαν κάνει και η Katy Perry με τον Orlando Bloom με τη γέννηση της κόρης τους. Ο συγκεκριμένος οργανισμός παρέχει γεύματα σε ηλικιωμένα άτομα που ζουν απομονωμένα σε όλη την Αμερική.

Η τελετή έγινε το Σαββατοκύριακο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. «Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή μόνο με την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας όλες τις προφυλάξεις για τον Covid-19. Η γαμήλια επιθυμία τους είναι να βοηθηθούν οι ευπαθείς ηλικιωμένοι στηρίζοντας τον οργανισμό Meals on Wheels» αναφέρεται στην ανάρτησή τους.

Σημειώστε πω ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος για τον Κόλιν Τζοστ, ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές: τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά και τον Ρομάν Ντουριάκ, από το 2014 έως το 2017, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, τη Ρόουζ Ντόροθι Ντουριάκ.