Αρχική > Κοινωνία > Τρελό πάρτι στην Ασκληπιού χθες βράδυ με εκατοντάδες κόσμου να το διασκεδάζει

Τρελό πάρτι στην Ασκληπιού χθες βράδυ με εκατοντάδες κόσμου να το διασκεδάζει

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, ο Καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης ανέφερε ότι στη χώρα υπάρχουν πάνω από 20.000 ενεργά κρούσματα και αμέσως μετά ανακοίνωσε το ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων για την Ελλάδα, δηλαδή 508 κρούσματα μέσα σε μία μέρα. Αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε και το έναυσμα για ένα τρελό ανοιχτό πάρτι στην Ασκληπιού, έξω από το ναό του Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικότερα, μετά τα μεσάνυχτα υπάρχουν εικόνες από υπαίθριο πάρτι στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες νέων ανθρώπων βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, δίχως αποστάσεις και μάσκες, σε ένα πάρτι που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο υπερμετάδοσης του φονικού ιού. Με ποτά στα χέρια και ο ένας… κολλητά στον άλλο, έμειναν για ώρες στην περιοχή.

Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ρεκόρ κρουσμάτων, μιας και η Παρασκευή κατέγραψε 508 κρούσματα του ιού. Την ίδια ώρα, η Αττική καταγράφει 227 νέες περιπτώσεις μολύνσεων κορωνοϊού, ενώ η Θεσσαλονίκη έφθασε τα 63 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.