Αρχική > Featured > «Τρεις φόνοι καμία κηδεία»: Ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο στο Θέατρο Χυτήριο

«Τρεις φόνοι καμία κηδεία»: Ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο στο Θέατρο Χυτήριο

Για τρεις μέρες μέσα στον Σεπτέμβριο και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από Οκτώβριο απολαύστε στο Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ την θεατρική παράσταση «Τρεις φόνοι καμία κηδεία», μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο και συνωμοσίες που θα σας χαρίσει μιάμιση ώρα άφθονης διασκέδασης.

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών –Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά– το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους.

Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή (Κώστας Αποστολάκης), τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο (Σπύρος Πούλης), και τη μοιραία γυναίκα του (Κατερίνα Μπιλάλη).

Μέσα από τις έντονα χιουμοριστικές καταστάσεις αυτής της παράλογης φάρσας, παρακολουθούμε τις τρεις, γεμάτες γκάφες, απόπειρες φόνου που σχεδιάζουν οι ήρωες ανά δύο, προκειμένου να σκοτώσουν τον τρίτο χαρακτήρα.

Τι σχέδια έχουν καταστρώσει

Στην πρώτη σκηνή, η σύζυγος και ο εραστής της επιχειρούν να σκοτώσουν το σύζυγο, επειδή είναι εμπόδιο στη σχέση τους. Στη δεύτερη σκηνή, η σύζυγος συμμαχεί με τον σύζυγό της για να δολοφονήσουν τον εραστή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι της ήταν άπιστος. Στην τρίτη σκηνή, ο σύζυγος και ο εραστής, αισθανόμενοι προδομένοι και εξαπατημένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τη σύζυγο. Άραγε αυτή η απόπειρα, θα αποτύχει όπως και οι προηγούμενες δύο, ή όχι;

To InfoWoman.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

Πρωταγωνιστές

Κώστας Αποστολάκης

Κατερίνα Μπιλάλη

Σπύρος Πούλης

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού

Πληροφορίες

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Από τον Οκτώβριο κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια : 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Γενική είσοδος: 15€

Παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας, AMEA: 12€

Διαδικτυακά κλείστε εισιτήρια ΕΔΩ.

Πού: ΧΥΤΗΡΙΟ Σημείο Πολιτισμού

Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός)

Τηλ: 210 3412313