Αρχική > Τι Νέα; > Τραγικός επίλογος για την εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι – Ανασύρθηκε και το πτώμα του 8χρονου γιου της

Τραγικός επίλογος για την εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι – Ανασύρθηκε και το πτώμα του 8χρονου γιου της

Δυστυχώς τραγικός είναι ο επίλογος που γράφεται για άλλη μια περιπέτεια της οικογένειας Κένεντι.

Στον εντοπισμό και την ανάσυρση του πτώματος του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι προχώρησαν οι Αρχές, 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή του μαζί με την μητέρα του, μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα με κανό.

Το σώμα του 8χρονου Γκίντεον ΜακΚιν, βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε απόσταση 600 μέτρων από το άψυχο σώμα της μητέρας του, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, που είχε εντοπιστεί πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον κυβερνήτη Χόγκαν, στον γραμματέα Τζένι Χανταγουέι Ρίτσιο και στην ομάδα των περισσότερων από 50 επαγγελματιών του τμήματος Φυσικών Πόρων, της περιφέρειας αλλά και τις κρατικής αστυνομίας, που αυτές τις ημέρες έψαχναν τους αγαπημένους μας Μέιβ και Γκίντεον» ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα της Μέιβ, πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ. «Μας βοήθησαν να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτής της τραγικής απώλειας και η οικογένειά μας θα είναι πάντα ευγνώμων για την ακούραστη δουλειά τους» πρόσθεσε.

Πώς πέθανε η εγγονή του Κένεντι

Ο επικεφαλής ιατροδικαστής ανέφερε πως η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι πνίγηκε κατά λάθος. Το σώμα της ανακαλύφθηκε περίπου 2.5 μίλια από την ακτή του εξοχικού τους, όπου μαζί με τον γιο της είχαν πάρει το κανό προκειμένου να πιάσουν μία μπάλα που είχε ξεφύγει κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή απομάκρυναν το κανό σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να πνιγούν από τα υψηλά κύματα.