Αρχική > Featured > Τραγικό: Νύφη υπέστη αλλεργικό σοκ και πέθανε στη δεξίωση του γάμου της

Τραγικό: Νύφη υπέστη αλλεργικό σοκ και πέθανε στη δεξίωση του γάμου της

Μια νύφη βρήκε τραγικό θάνατο στη δεξίωση του γάμου της, ύστερα από αναφυλακτικό σοκ που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από αλλεργία στα καρύδια.

Οι καλεσμένοι έσπευσαν να βοηθήσουν την 25χρονη Alexandra Erokhova, η οποία άρχισε να πνίγεται στη γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Tsaritsyno στη Μόσχα. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες «δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τη νύφη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι υπέστη αναφυλακτικό σοκ, που συνήθως προκαλείται από αλλεργία στα καρύδια. Η νεαρή κοπέλα ήταν αλλεργική από τότε που ήταν παιδί και σύμφωνα με την οικογένειά της, το catering είχε ενημερωθεί για την κατάστασή της.

Η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά τις λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό της.

Τι είναι το αναφυλακτικό σοκ;

Το αναφυλακτικό σοκ είναι μια σοβαρή και δυνητικά θανατηφόρα αντίδραση του οργανισμού. Συνήθως εμφανίζεται ξαφνικά και χειροτερεύει πολύ γρήγορα. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αίσθημα ζάλης ή λιποθυμίας, γρήγορη αναπνοή, ταχυπαλμία, κράμπες, εμετό και διάρροια. Ο ασθενής μπορεί επίσης να εμφανίσει συμπτώματα αλλεργιών, όπως κνησμώδες εξάνθημα (κνίδωση), πρήξιμο ή πόνο στο στομάχι.

Η αναφυλαξία συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αναπτύσσει ένα συγκεκριμένο αντίσωμα που πολεμά τα αλλεργιογόνα, που ονομάζεται ανοσοσφαιρίνη και προκαλεί μια υπερβολική αντίδραση σε κάποια ουσία που φυσιολογικά είναι άκακη για τον οργανισμό, όπως το φαγητό.