Αρχική > Celebrities > Τραγικό χτύπημα της μοίρας: Η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας διαγνώστηκε με καρκίνο

Τραγικό χτύπημα της μοίρας: Η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας διαγνώστηκε με καρκίνο

Σχεδόν ένα μήνα μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένα ακόμη τραγικό χτύπημα δέχθηκε η οικογένεια του 37χρονου τερματοφύλακα της Πόρτο. Η γυναίκα του, Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και πλέον μπαίνει στη φάση της αποκατάστασης.

Το μήνυμα στο Instagram

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 8 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες, τον οποίο αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο, θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

Το love story του ζευγαριού

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία το 2010, η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Telecinco έπαιρνε συνέντευξη από τον Ίκερ Κασίγιας. Οι δύο τους, λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν συνάψει δεσμό. Και ο θρυλικός τερματοφύλακας, συγκινημένος στην πιο σημαντική αθλητική στιγμή της ζωής του, δεν κρατήθηκε. Αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε on camera και την Σάρα. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Την αγκάλιασε και τη φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση που κρατάει αισίως πάνω από εννέα χρόνια.

https://youtu.be/KOh7Grq9xKE