Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι δηλώσεις της Τζένιφερ Ανιστον στο περιοδικό Vanity Fair αναφορικά με την πρώτη πρώτη συνάντηση που είχε με την Αντζελίνα Τζολί. Αυτή έγινε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο παράνομος δεσμός της δεύτερης με τον Μπραντ Πιτ.

Εχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που χώρισε ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον εξαιτίας της Αντζελίνας Τζολί.

Από τότε μέχρι και σήμερα τα διεθνή μέσα δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τις σχέσεις των τριών σταρ (γάμους, χωρισμούς, επανασυνδέσεις κ.λπ.).

Το χρονικό μιας… απιστίας

Η Τζένιφερ Ανιστον παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2000 στο Μαλιμπού, μετά από δύο χρόνια σχέσης.Ομως, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2005, μετά την εξωσυζυγική σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith».

Δυστυχώς, αλλά η Τζένιφερ Ανιστον βίωσε αυτό που δεν θέλει καμία γυναίκα να πάθει. Και χρειάστηκε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να ξεπεράσει το σοκ της απιστίας του καλού της Μπραντ Πιτ.

Η συνάντηση

Οι δύο γυναίκες, η Αντζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Ανιστον συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρκινγκ του στούντιο όπου γυρίζονταν «Τα Φιλαράκια».

Πάνω κάτω την εποχή ξεκινούσαν τα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith», όπου ο Μπραντ Πιτ θα συμπρωταγωνιστούσε με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Τζένιφερ Άνιστον διηγείται χαρακτηριστικά: «Σταμάτησα στην άκρη και συστήθηκα. Και της είπα ότι ο Μπραντ είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί σου. Ελπίζω να περάσετε καλά». Τι τραγική ειρωνεία…

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αφότου ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την Τζολί ήταν απών, κάτι που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιο.

από Σοφία Κωστάρα