Αρχική > Celebrities > Το βιβλίο μαγειρικής με την υπογραφή της Μέγκαν Μαρκλ είναι γεγονός (εικόνες)

Το βιβλίο μαγειρικής με την υπογραφή της Μέγκαν Μαρκλ είναι γεγονός (εικόνες)

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τη φωτιά που ξέσπασε στον Πύργο Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο στις 14 Ιουνίου 2017, όπου 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Στο πρώτο της φιλανθρωπικό έργο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάστηκε με τις γυναίκες που διασώθηκαν από τη φονική πυρκαγιά για τη συγγραφή ενός βιβλίου μαγειρικής.

Το βιβλίο «Together: Our Community Cookbook» περιλαμβάνει 50 συνταγές που μοιράστηκαν οι γυναίκες των οποίων οι κοινότητες επλήγησαν από την πυρκαγιά, οι οποίες συναντήθηκαν σε μια κοινοτική κουζίνα, τη Hubb Community Kitchen, μαζί με την 37χρονη Δούκισσα του Σάσεξ για πρώτη φορά τον Ιανουάριο.

«Αμέσως αισθάνθηκα ότι κάτι με συνδέει με αυτή την κοινοτική κουζίνα, που είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να γελούν, να πενθούν, να κλαίνε, να μαγειρεύουν μαζί», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ στον πρόλογο του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν υπέρ της κοινοτικής κουζίνας Hubb Community Kitchen, ώστε να καταστεί δυνατό να λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα και να είναι ανοικτή σε νέες κοινότητες, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Δείτε το βίντεο: