Αρχική > Μόδα > Το «βασιλικό» κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μη φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν της

Το «βασιλικό» κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μη φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν της

Η Κέιτ Μίντλετον υπήρξε σύμβολο του στυλ εδώ και πολλά χρόνια, ακόμη και πριν από τον γάμο της το 2011 με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αλλά μόλις έγινε Δούκισσα του Κέιμπριτζ και μελλοντική βασίλισσα, η κάθε κίνηση και το ντύσιμό της μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο.

Με διάφορα πρωτόκολλα σχετικά με το τι είναι κατάλληλο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να φορούν, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για λάθη. Προφανώς, η Κέιτ Μίντλετον δίνει πολλή προσοχή σε κάθε της εμφάνιση και αυτό περιλαμβάνει ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν της.

Η style expert Myka Meier λέει, ότι η Δούκισσα χρησιμοποιεί ένα πρακτικό κόλπο. «Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν βλέπετε τις τιράντες του σουτιέν της; Δείτε τις εικόνες για να ανακαλύψετε το απαραίτητο κομμάτι της βασιλικής γκαρνταρόμπας», έγραψε στο Instagram δείχνοντας φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον από το Royal Ascot το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπάρχουν μερικές επιλογές για να κρύψετε τις τιράντες του σουτιέν. Η μία είναι ένα σουτιέν που είναι στην πραγματικότητα ραμμένο πάνω στο ρούχο. Η δεύτερη επιλογή που χρησιμοποιεί και η Δούκισσα είναι τα στράπλες κορμάκια. Μπορείτε να τα βρείτε σχεδόν σε κάθε απόχρωση του δέρματος, ώστε να μη φαίνονται κάτω από τα ρούχα».

Η Meier αποκάλυψε επίσης ότι τα κορμάκια μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν έναν άλλο σκοπό. «Συχνά φοράμε φούστες και φορέματα που αυξάνουν τον στατικό ηλεκτρισμό, οπότε είναι πολύ πιο δύσκολο να έχουμε τυχόν ατυχήματα».