Αρχική > Celebrities > Το τραγούδι της Μαρίας Καβογιάννη και της Μαρίας Κίτσου στις πρόβες για το “Τρίτο Στεφάνι”

Το τραγούδι της Μαρίας Καβογιάννη και της Μαρίας Κίτσου στις πρόβες για το “Τρίτο Στεφάνι”

Το ανυπέρβλητο μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» ανεβαίνει τον Οκτώβριο στη σκηνή του Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, κι εμείς αδημονούμε να γίνει πραγματικότητα (καθότι μέχρι και αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά ως προς τη λειτουργία των θεατρικών σκηνών ελέω κορωνοϊού). Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου θα υποδηθούν τους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας.

Οι δύο ηθοποιοί ανέβασαν ένα βίντεο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την παράσταση. Οι δυο τους, χαμογελαστές και με πολύ θετική διάθεση, τραγουδούν το «So happy together».

Το βίντεο που ανέβασαν οι Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη

«Να εδώ με την αγαπημένη μου Μαρία Καβογιάννη ζούμε και “εκτελούμε” κανονικά το “So happy together”… Backstage video της Ελένης Κατρακαλίδη από τη φωτογράφισή μας για το “Τρίτο Στεφάνι”. Στο θέατρο Παλλάς από 10/10 σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Υ.γ. Θέλω να δηλώσω ότι είχαμε άγνοια οτι βιντεοσκοπούμεθα…» έγραψε η Μαρία Κίτσου στη λεζάντα του βίντεο.

View this post on Instagram

Να εδώ με την αγαπημένη μου @maria_kavogianni_official ζούμε και ‘εκτελούμε’ κανονικά το ‘So happy together’…Backstage video της @katrakal από τη φωτογράφιση μας για το «Τρίτο Στεφάνι». Στο θέατρο Παλλάς από 10/10 σε σκην @constantinemarkoulakisofficial . Υγ.θέλω να δηλώσω οτι είχαμε άγνοια οτι βιντεοσκοπούμεθα.. . . @youflycom #theatropallas @theatrikesskines #totritostefani @panoskatsaridis @jkent1022 Make up artist: @falei_olga Hair artist:@catniar

A post shared by Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) on

«So happy together με το Μαράκι μου… σε στιγμή ευφορίας! Στο θέατρο Παλλάς φωτογράφιση για το Τρίτο Στεφάνι σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με όλους τους μοναδικούς συνεργάτες!» έγραψε με τη σειρά της η Μαρία Καβογιάννη.