Αρχική > Featured > Το τραγούδι που έγραψε ο Μαχαιρίτσας για την Αναστασία Μουτσάτσου πριν πεθάνει – Ακούστε το

Το τραγούδι που έγραψε ο Μαχαιρίτσας για την Αναστασία Μουτσάτσου πριν πεθάνει – Ακούστε το

Η τραγική είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το καλοκαίρι που πέρασε, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και τον απλό κόσμο που αγάπησε τα τραγούδια του. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός άφησε πίσω του διαχρονικά κομμάτια, αλλά και νέα όπως αυτό που έδωσε στην Αναστασία Μουτσάτσου δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Το τραγούδι με τίτλο «Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν» σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Αναστασίας Μουτσάτσου, είναι ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ειδικά για εκείνη. Ένα λιτό αλλά δυνατό χασάπικο, ερμηνευμένο με τον λυρικό τρόπο της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Το τραγούδι προλογίζει τη δισκογραφική επιστροφή της Αναστασίας Μουτσάτσου, με ένα άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο και συνθέσεις των Νίκου Ξυδάκη, Γιώργου Ανδρέου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιώργου Καζαντζή, Παντελή Θαλασσινού, Απόστολου Ρίζου, Θέμη Καραμουρατίδη, Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη και της Ευτυχίας Μητρίτσα, όλα σε στίχους της ανερχόμενης Ουρανίας Πατέλλη.

Ακούστε το: