Επιθυμία κάθε σωστού Αμερικανού είναι μια Αμερική χωρίς όπλα, όπου οι πολίτες της θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, χωρίς το φόβο ενός παρανοϊκού που οπλοφορεί και ξαφνικά κάνει τον απέναντί του στόχο. Οι ένοπλες επιθέσεις σε Τέξας και Οχάιο συγκλόνισαν την Αμερική και η ευαίσθητη τραγουδοποιός Lana Del Rey συνέθεσε ένα τραγούδι την επομένη των μακελειών που στοίχισαν τη ζωή 31 ανθρώπων.Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο του μουσικού κομματιού με τίτλο «Looking For America» στο Instagram λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σύνθεσης και ηχογράφησής του.

Οι στίχοι

Ο παραγωγός της Jack Antonoff παίζει κιθάρα και η Del Roy τραγουδά: «Ακόμα ψάχνω τη δική μου εκδοχή της Αμερικής. Μια Αμερική χωρίς όπλα, στην οποία η σημαία κυματίζει ελεύθερα. Μια Αμερική χωρίς βόμβες στον αέρα, μόνο πυροτεχνήματα».

«Γνωρίζω ότι δεν είμαι πολιτικός, ούτε θέλω να γίνω. Συγχωρέστε με εάν έχω άποψη», γράφει η Lana Del Rey στη λεζάντα της ανάρτησης. «Υπό το πρίσμα των ένοπλων επιθέσεων και των συνεχιζόμενων ένοπλων περιστατικών τις τελευταίες ημέρες ένιωσα την ανάγκη να ποστάρω αυτό το βίντεο», συμπληρώνει.


Ακούστε το «Looking For America»:

από Σοφία Κωστάρα