Αρχική > Featured > Το τερμάτισε ο Πετρετζίκης! Θα συμμετέχει σε διάσημη εκπομπή μαγειρικής του BBC (εικόνα)

Το τερμάτισε ο Πετρετζίκης! Θα συμμετέχει σε διάσημη εκπομπή μαγειρικής του BBC (εικόνα)

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να τιμήσει τον τίτλο του πρώτου Έλληνα MasterChef που κέρδισε «με το σπαθί του» πριν από εννέα χρόνια. Όλον αυτόν τον καιρό έχει καταφέρει με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά να «χτίσει» ένα ισχυρό brand γύρω από το όνομά του και φυσικά από τη μαγειρική του!

Ο Άκης Πετρετζίκης στο BBC One

Η καριέρα του Άκη Πετρετζίκη εκτοξεύτηκε και ο σεφ βρίσκεται στα καλύτερα του! Μετά, λοιπόν, τις καλοκαιρινές του διακοπές ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One. Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha και είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Στην κουζίνα ολοταχώς» με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Τι γράφει το κανάλι για τον Άκη Πετρετζίκη

Το BBC One ανακοινώνοντας την επιστροφή της μαγειρικής εκπομπής, παρουσιάζει τους σεφ που θα συμμετάσχουν: «Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν το μαγείρεμα ενώ εκπαιδεύτηκε και ως λογιστής. Μέσα σε ένα χρόνο ολοκληρώνοντας το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux.

Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube».