Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα.Μέσα από αυτό το κείμενο ο ευρωβουλευτής θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τον πατέρα του που τον έχει στηρίξει σε όλα του τα βήματα και που του συμπαραστέκεται όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκλονιστική είναι η φράση που δηλώνει ότι «σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Το συγκινητικό μήνυμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του


«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Ο άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσω, στο Αττικό Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω.

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταπόδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου.

Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Εκφράζεται πάντα με τα θερμότερα λόγια για τον πατέρα του

Πέρσι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε γράψει την Ημέρα του Πατέρα τα εξής λόγια: “Αυτός ο Άνδρας είναι ο Πατέρας μου, που στάθηκε όρθιος στύλος και με δίδαξε πολλές αξίες. Δύστροπος και δύσκολος άνθρωπος αλλά με δύο χέρια, απαράμιλλο ήθος και ψυχή έφτιαξε μια Οικογένεια! Χρόνια σου Καλά!”

από doudoumi