Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, εκείνο το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.Ο Νίνο θέλησε να γράψει δύο λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Το 2012 έλεγα στο πρόγραμμά μου τις δύο επιτυχίες του, όταν όλοι κάνανε τις πάπιες, και θα συνεχίσω να τις λέω όταν εμφανίζομαι. Ένας δημιουργός που τραγούδησε μόνο δικά του τραγούδια – στίχοι/μουσική. Ένα (υποθέτω) ανήσυχο πνεύμα. Έφυγε στο πικ. Ακόμη κι αν δεν συναντηθήκαμε ποτέ, είναι σαν να τον γνώρισα πολύ καλά. Ένα παιδί που ταρακούνησε ολόκληρη τη χώρα ΜΟΝΟ με τα τραγούδια του. Μία περίπτωση. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ».

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

-Δεν τον γνώρισα ποτέ. -Το 2012 έλεγα στο πρόγραμμά μου τις 2 επιτυχίες του,όταν όλοι κάνανε τις πάπιες,και θα συνεχίσω να τις λέω όταν εμφανιζομαι. -Ένας δημιουργός που έγραψε/τραγούδησε μόνο δικά του τραγούδια -στίχοι/μουσική. -´Ενα(υποθέτω)ανησυχο πνεύμα. -Έφυγε στο πίκ. -Ακόμη κιαν δεν συναντηθήκαμε ποτέ,είναι σαν να τον γνώρισα πολύ καλά. -Ένα παιδί που ταρακούνησε ολόκληρη τη χώρα ΜΟΝΟ με τα τραγούδια του. -Μία περίπτωση. —ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ— —————— #παιδίουράνιουτόξου ΝΞ.

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on


από Μαρία Ιωαννάτου