Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αξίζει να αναφέρουμε ότι το στυλ της Μέγκαν Μαρκλ καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν άψογο! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ αναφέρθηκε στη Δούκισσα του Σάσεξ, ενώ απαντούσε σε μια ερώτηση σχετικά με το θέμα του στυλ στην εγκυμοσύνη.

«Έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, ντύνεται σε όλη την εγκυμοσύνη της. Τα τακούνια της φαίνονται όλο και πιο ψηλά κάθε φορά που βλέπω μια φωτογραφία της», ανέφερε η Άννα Γουίντουρ.

«Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε…»

Η αρχισυντάκτρια της Vogue εξήγησε ότι το προσωπικό στυλ μιας γυναίκας δεν χρειάζεται να αλλάζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες ξαφνικά αποφασίζουν ότι θέλουν να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους. Γιατί να μην το γιορτάσουμε; Είναι μια απίστευτα χαρούμενη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και δεν χρειάζεται να το κρύβετε ή να ντρέπεστε. Αντιθέτως, πρέπει να βγείτε έξω και να το φωνάξετε!».

Φαίνεται λοιπόν ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει την έγκριση της πιο ειδικής σε θέματα μόδας. Με το βασιλικό μωρό να φτάνει από στιγμή σε στιγμή, ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οι εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ


από Μαρία Ιωαννάτου