Αρχική > Shopping > Το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 της VICHY χαρίζει το πιο καθαρό πρόσωπο, αποδεδειγμένα!

Το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 της VICHY χαρίζει το πιο καθαρό πρόσωπο, αποδεδειγμένα!

vichy11

Αυτές τις ζεστές μέρες αναζητώ κάτι που να με δροσίζει χωρίς να με βαραίνει, αλλά και να καθαρίζει πραγματικά την επιδερμίδα του προσώπου μου. Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, δοκίμασα για πρώτη φορά το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 ONE STEP SOLUTION της VICHY και σας το παρουσιάζω!

Επειδή, ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πριν περίπου έναν μήνα μπορώ να σας μιλήσω με σιγουριά για τα αποτελέσματά του! Αρχικά, αφαιρεί το μακιγιάζ εύκολα και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ακόμα και γύρω από τα μάτια! Αν μου μοιάζετε λιγάκι και δεν μπορείτε τα πολλά πολλά με τα σαπούνια και τις κρέμες τότε το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 ONE STEP SOLUTION είναι αυτό που ζητάτε!

vichy13

Περιέχει ιαματικό νερό της Vichy και το μόνο που χρειάζεστε για να λειτουργήσει είναι ένα κομμάτι βαμβάκι! Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και καθαρίζει πάρα πολύ καλά! Ακόμα και βαρύ μακιγιάζ να φοράω, πράγμα σπάνιο, το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 ONE STEP SOLUTION κάνει πολύ καλή δουλειά! Επιπλέον, είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

vichy12

Ειδικά, αυτές τις τόσο καυτές μέρες του καλοκαιριού, μέσα στην μέρα χρησιμοποιώ κάποιο από τα δροσιστικά spray για να παραμένω σε ιδανική θερμοκρασία, όταν γυρίζω στο σπίτι θέλω το πρόσωπό μου να καθαρίζει σε βάθος και ουσιαστικά! Ευτυχώς, το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 ONE STEP SOLUTION κάνει ακριβώς αυτό που ζητάω και το καλύτερο είναι ότι βοηθά ακόμα και την ερεθισμένη επιδερμίδα!

Αν ψάχνετε κάτι αποτελεσματικό, γρήγορο και εύκολο, τότε το PURETÉ THERMALE 3-IN-1 είναι αυτό που χρειάζεστε και αν δεν πιστεύετε εμένα, η εγγύηση της VICΗΥ, νομίζω τα λέει όλα!

Μάσκες Προσώπου Vichy με Μεταλλικό Ιαματικό Νερό – Η απόλυτη εμπειρία λάμψης

Πες καληνύχτα στις δυσάρεστες επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα σου