Αρχική > Featured > Το πρώτο γυναικείο άρωμα με υπογραφή Vassilis Zoulias είναι γεγονός

Το πρώτο γυναικείο άρωμα με υπογραφή Vassilis Zoulias είναι γεγονός

Πάντα δίπλα στις γυναίκες ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη του αρωματική δημιουργία, πέρα από τα εκπληκτικά φορέματα που όλες θέλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας!

Ο Έλληνας σχεδιαστής με τη διεθνή καριέρα συνεργάστηκε με τον Μάνο Γερακίνη, δημιουργό αρωμάτων που έβαλε την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της υψηλής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα τα οποία με αφετηρία τη χώρα μας ταξιδεύουν σε διεθνείς προορισμούς.

«The Bow» με υπογραφή Vassilis Zoulias

Οι δροσερές νότες αφήνουν ένα κομψό αρωματικό ίχνος που διαρκεί, η φλοράλ έκρηξη αναμειγνύεται με το juicy βατόμουρο, ενώ ο chic συνδυασμός ενός μπουκέτου με λουλούδια – ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτα – ξεδιπλώνουν την αίσθηση του απαλού musk και της βανίλιας.

Οι κυρίες της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στη μπουτίκ του σχεδιαστή στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μυρίσουν το νέο του άρωμα και φυσικά να τον στηρίξουν σε ακόμα ένα ξεκίνημα.

Μεταξύ αυτών η Δωροθέα Μερκούρη, η Έστερ Μαστρογιάννη και η Αναστασία Περράκη, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις δημοσιεύσεις του σχεδιαστή στο Instagram.

Το νέο άρωμα που κοσμεί ένας μεγάλος φιόγκος – σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή –  διατίθεται στη μπουτίκ του και κοστίζει 60 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ