Αρχική > Featured > Το πλύσιμο των χεριών γίνεται εθισμός με τα νέα LUX κρεμοσάπουνα

Το πλύσιμο των χεριών γίνεται εθισμός με τα νέα LUX κρεμοσάπουνα

Το LUX δεν «νίπτει τας χείρας του» όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των χεριών! Ξέρει πώς να χαρίσει απολαυστική επιδερμίδα και παίρνει όλη την ευθύνη! Το LUX κυκλοφορεί μια νέα σειρά από κρεμοσάπουνα για την περιποίηση των άνω άκρων με εθιστικά αρώματα που δεν θα ξεκολλάτε από τον νιπτήρα!

Τέσσερα νέα κρεμοσάπουνα, το κάθε ένα με την δική του υπέροχη ευωδιά, διεκδικούν μια θέση στο μπάνιο σας με τις πιο εντυπωσιακές αξιώσεις: η συσκευασία τους με αντλία είναι τόσο κομψή που θα μπορούσε να είναι ένα αντικείμενο design για το μπάνιο σας, ενώ η σύνθεσή τους καθαρίζει τα χέρια κι έχει ουδέτερο pH για το δέρμα που σέβεται την ισορροπία της επιδερμίδας. Όσο για τα αρώματά τους, είναι τόσο LUX-urious που… γίνονται εθισμός! Επιπλέον, κάθε LUX κρεμοσάπουνο έχει και ανταλλακτικό, το οποίο τα κάνει ακόμα πιο πρακτικά!

Τα αρώματα της σειράς

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την LUX ευωδιά που σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα:

• LUX κρεμοσάπουνο Magical Beauty: με Fragrance Pearls και ένα αρωματικό «κοκτέιλ» από αισθησιακή μαύρη ορχιδέα και αιθέριο έλαιο άρκευθου.

• LUX κρεμοσάπουνο Secret Bliss: με Fragrance Pearls και υπέροχη ευωδιά από αιγυπτιακή βιολέτα και έλαιο ελεμί.

• LUX κρεμοσάπουνο Soft Touch: με τεχνολογία Silk Essence για μεταξένια αίσθηση και μαγευτική ευωδιά εκλεκτών τριαντάφυλλων.

• LUX κρεμοσάπουνο Velvet Touch: με τεχνολογία Silk Essence για μεταξένια αίσθηση και ευωδιά που περιστρέφεται γύρω από το έλαιο αμυγδάλου.

Και τα τέσσερα κρεμοσάπουνα καθώς και τα ανταλλακτικά τους κυκλοφορούν στη συσκευασία των 400ml.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η πολυτελής εμπειρία LUX είναι στα… χέρια σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ