Αρχική > Featured > Το πιο διάσημο make up trend της δεκαετίας του 2000 κάνει δυναμικό comeback

Το πιο διάσημο make up trend της δεκαετίας του 2000 κάνει δυναμικό comeback

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές: το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μας άφησε εξαντλημένους, φοβισμένους και αβέβαιους για τα πάντα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι φέτος δυσκολευτήκαμε να έχουμε κάτι να περιμένουμε ως επί το πλείστον, μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες το 2021. Και το καλύτερο είναι ότι παρόλο που αυτή η νέα δεκαετία ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι σκληρή, το μακιγιάζ από τις αρχές του 2000 κάνει μια μεγάλη επιστροφή και μας γεμίζει με συναισθήματα νοσταλγίας και αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε τόσο πολύ.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

Τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της δεκαετίας του ’90 κυριάρχησαν στα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 2010 και δεν τα βλέπουμε να φεύγουν σύντομα. Όμως το τολμηρό βλέμμα από τις αρχές του 2000 κάνει δυναμική επιστροφή και ανυπομονούμε να το εντάξουμε στα beauty looks μας.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

Ο image director του οίκου Dior Makeup, Peter Philips, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό look με έντονο μαύρο eyeliner, για το σόου της πολυτελούς μάρκας για την Άνοιξη 2021, το οποίο αποτελούσε μεγάλη τάση στη δεκαετία του 2000.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

Τώρα, αυτό το look, μαζί με το μακιγιάζ από το σόου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Chanel, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, προβλέπει ότι αυτό το beauty trend από την εποχή της δεκαετίας του ’00 – που ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στα μάτια – είναι εδώ για να μείνει. Και είναι απολύτως λογικό, δεδομένου ότι οι μάσκες δεν θα πάνε πουθενά σύντομα!