Αρχική > Celebrities > Το πασχαλινό αυγό Ryan Gosling είναι γεγονός και όλες ανυπομονούμε για το Πάσχα!

Το πασχαλινό αυγό Ryan Gosling είναι γεγονός και όλες ανυπομονούμε για το Πάσχα!

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την ρομαντική κομεντί «Το Ημερολόγιο». Ποια από εσάς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της κινηματογραφικής Άλις και να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα με τον Νόα; Τώρα όλες οι θαυμάστριες του ηθοποιού Ryan Gosling έχουν έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενες!

Το πασχαλινό αυγό που όλες θέλουμε!

Η σοκολατοποιός Jen Lindsey-Clark από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμπνεύστηκε από τον σέξι ηθοποιό για να δημιουργήσει ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε! Βέβαια, δεν πρόκειται για την παραδοσιακή εκδοχή του αυγού που ξέρουμε, αλλά για ένα σοκολατένιο παπάκι που έχει το κεφάλι του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ!

H Jen συνεργάστηκε με τον γλύπτη Tim Simpson για τη δημιουργία των καλουπιών, ενώ όπως λέει οι πελάτες συχνά αγοράζουν δύο από αυτά -ένα για να το δοκιμάσουν και ένα άλλο απλά για να το κοιτάνε!

Το πασχαλινό γλύκισμα διατίθεται σε τρεις τύπους βελγικής σοκολάτας: γάλακτος, λευκή και μαύρη -η τελευταία επιλογή προορίζεται αποκλειστικά για τους vegan. Όσο για την τιμή του; Κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.