Το δημοσίευμα της Daily Mail διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας σχετικά με την 36χρονη Βρετανίδα, η οποία πέθανε πέρσι κατά την διάρκεια των διακοπών στο νησί.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφερόμενο στα όσα κατάθεσε ο σύζυγος της Νάταλι Ρόνσλεϊ, Στιούαρτ, επισήμανε πως η αιτία του θανάτου της άτυχης Βρετανίδας ήταν ένα ωμό κοτόπουλο που έφαγε στο ξενοδοχείο, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό λόγο στον θάνατό της, 36 ώρες μετά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμά της Daily Mail, η Νάταλι μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα και έτσι μετά από αυτό το πήγε πίσω και αφού το αντικατέστησε με άλλο πιάτο, συνέχισε το γεύμα της.

Εν συνεχεία στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως η γυναίκα, η οποία ήταν υγιέσταση και μάλιστα έκανε τρίαθλο, πέθανε από τροφική δηλητηρίαση, καθώς σχηματίστηκαν θρόμβοι αίματος σ’ όλο της τη σώμα μπλοκάροντας τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί, όπως είπε ο άνδρας της.


Μετά, λοιπόν, από την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα, η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Ειρήνη», εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει πως ο θάνατός της προήλθε από άλλα αίτια.

Συγκεκριμένα, το ΓΝ Κέρκυρας τονίζει, ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε, ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος, από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε. Αντίθετα ο θάνατος αποδίδεται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Πηγή: corfupress.gr

από Σοφία Κωστάρα