Αρχική > Featured > Το νέο βίντεο κλιπ του Ρουβά είναι ένα φιλμ δράσης με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το νέο βίντεο κλιπ του Ρουβά είναι ένα φιλμ δράσης με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Νέο τραγούδι, πολύ καλοκαιρινό από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος μας επιφυλάσσει και μία έκπληξη. Στο νέο τραγούδι του μας προσκαλεί για χορό μέσα από μία «ταινία δράσης» έχοντας την εκρηκτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί του.

Ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Κώστα Καρύδα, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Έλα στο Χορό» με ένα βίντεο κλιπ, σαν αστυνομική ταινία.

Ενα φιλμάκι που κόβει την ανάσα, κρατώντας σε εγρήγορση τους θεατές μέσα από μάχες, κυνηγητό και ένταση, χωρίς να παραλείπει όμως τις γλυκές καλοκαιρινές στιγμές, το πάθος και τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό.

Το νέο hit του Σάκη Ρουβά, που μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μουσική και το ρυθμό της, να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, αναμένεται να γίνει η πιο απολαυστική μουσική παρέα, που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα ντύσει τις καλοκαιρινές μας ημέρες και νύχτες με χορό.

Ο Σάκης σώζει την Ηλιάνα από τους κακούς

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ετοιμάζεται για το GNTM2 πλάι στον λαμπερό Σάκη Ρουβά σε μία συναρπαστική μίνι ταινία δράσης που κόβει την ανάσα, βγαλμένη από σίριαλ του εξωτερικού, συνδυάζοντας την εκρηκτική ένταση με τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει απαχθεί από σκληροτράχηλους κακοποιούς και ο Σάκης Ρουβάς επεμβαίνει με ηρωικό τρόπο για να τη σώσει.

Ακολουθεί μία καταιγιστική μάχη στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Καθώς έχει βραδιάσει, το δίδυμο καταλήγει σε ένα beach party και βρίσκει την ευκαιρία να απολαύσει «αυτό το χορό» και μία στιγμή πάθους μετά από το ανελέητο κυνηγητό.

Τη μουσική του «Ελα στο χορό» υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση.

Το «Έλα στο Χορό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.