Αρχική > Τι Νέα; > Το νέα smartphones Honor παρουσιάζονται στο Πλαίσιο με ένα μεγάλο party για όλους!

Το νέα smartphones Honor παρουσιάζονται στο Πλαίσιο με ένα μεγάλο party για όλους!

honor plaisio

Με μεγάλη χαρά το κατάστημα Πλαίσιο της Αργυρούπολης θα υποδεχθεί αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το νέο brand Honor και τις δύο υπερσύγχρονες συσκευές που η Huawei κυκλοφόρησε στην Ελλάδα – Honor 8 και Honor 7 lite με δώρο το Color Band A1 – που προσφέρει αποκλειστικά το Πλαίσιο.

Το Πλαίσιο και το νέο brand Honor ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους καταναλωτές που επιθυμούν να γνωρίσουν τις νέες συσκευές από κοντά! Την παρουσίαση της μάρκας θα κάνει με το δικό του τρόπο δημοφιλής παρουσιαστής, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι και φανατικοί υποστηρικτές του brand, που μιλάει με επιτυχία τη γλώσσα της γενιάς του Internet, θα δώσουν το ένθερμο παρών τους.

Σε ατμόσφαιρα ανοικτού πάρτι, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιτόπου τις δυνατότητες των νέων συσκευών Honor 8 και Honor 7 Lite, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, να φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια με τον Honor Hero και τους Honor celebrities, διαγωνιζόμενοι για φανταστικά δώρα!

Όσοι αποδείξουν ότι είναι αρκετά «γενναίοι» και συμμετάσχουν στο πρωτότυπο παιγνίδι «Are you Brave enough?», εκτελώντας τις δοκιμασίες που κρύβει το μυστηριώδες κουτί, θα διεκδικήσουν smartphones Honor, μια διπλή πρόσκληση στο Skydive Athens, συμμετοχή στο Ferrari Drive και άλλα πολλά «brave» δώρα.

Για να κερδίσεις, πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι… brave enough. Are you?

Πλαίσιο Αργυρούπολης

Λ. Βουλιαγμένης 595 & Μ. Γερουλάνου 3

Τηλ: 21 0994 8660