Αρχική > Celebrities > Το μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου στο Instagram θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι (εικόνα)

Το μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου στο Instagram θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι (εικόνα)

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι λάτρης του Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της. Από τότε που σταμάτησε να εργάζεται στην τηλεόραση, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσιεύει φωτογραφίες της, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές ψυχολογικού χαρακτήρα στο προφίλ της.

Αυτή τη φορά μίλησε για την αξία του να μάθουμε να ζούμε το παρόν. Μας προτρέπει μάλιστα να κάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας σημαντικό.

«Αυτή η φωτογραφία βγήκε πριν μερικές εβδομάδες. Νιώθω όμως σαν να πέρασαν χρόνια. Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή από εκείνο το κλικ μέχρι σήμερα. Κι άλλες φορές η μέρα, οι εβδομάδες, κυλάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Νεράκι που κυλάει ο χρόνος. Δώστε του λοιπόν αξία. Κάντε σημαντικό κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Πώς;

«Να είστε εκεί με όλες τις αισθήσεις σας»

Με το να είστε εκεί. Παρόντες. Με όλες σας τις αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, ΤΩΡΑ, δείτε τι υπάρχει γύρω σας και εντοπίστε πέντε όμορφα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Ακούστε τους ήχους που σας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Ξεχωρίστε τις μυρωδιές. Απολαύστε την γεύση του αγαπημένου σας καφέ, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και πείτε του πως όλα θα πάνε καλά. Να είστε εδώ. Τώρα. Έτσι ο χρόνος αποκτά αξία και ο άνθρωπος ζωή. Καλημέρα».

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

Αυτή η φωτογραφία, βγήκε πριν μερικές εβδομάδες. Νοιώθω όμως σαν να πέρασαν χρόνια. Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή από εκείνο το κλικ μέχρι σήμερα. Κι άλλες φορές η μέρα, οι εβδομάδες, κυλάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Νεράκι που κυλάει ο χρόνος. Δώστε του λοιπόν αξία. Κάντε σημαντικό κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Πως; Με τα να είστε εκεί. Παρόντες. Με όλες σας τια αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, ΤΩΡΑ, δείτε τι υπάρχει γύρω σας και εντοπίστε πέντε όμορφα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Ακούστε τους ήχους που σας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Ξεχωρίστε τις μυρωδιές. Απολαύστε την γεύση του αγαπημένου σας καφέ, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και πείτε του πως όλα θα πάνε καλά. Να είστε εδώ. Τώρα. Έτσι ο χρόνος αποκτά αξία και ο άνθρωπος ζωή. Καλημέρα 😘

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on