Μια δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα, Σταρ Ελλάς, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι ομορφιάς, αναφορικά με τη βία στις γυναίκες προκάλεσε την οργή επώνυμων και ανώνυμων στα social media.

Η Ιωάννα στη συνέχεια, με το που κατάλαβε την κατακραυγή που ξεσήκωσε όταν παραδέχτηκε σε ερώτηση του Σάκη Αρναούτογλου ότι τόσο αυτή όσο και κάθε άλλη γυναίκα έχουν φάει χαστούκι από σχέση τους, απολογήθηκε, όμως το κακό είχε γίνει. Το όλο γεγονός βέβαια στάθηκε η αφορμή να δοθεί και ένα παράδειγμα στην κοινωνία, μεταφέροντας συγχρόνως ένα μήνυμα προς όλα τα νέα κορίτσια.

Ανάμεσα σε άλλους η Έλενα Χριστοπούλου ήταν από τα πρόσωπα που κατέκριναν το μοντέλο.

«Βγήκε χτες ένα εστεμμένο κορίτσι 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στη ζωή μας από τον άνδρα μας. Δεν ισχύει αυτό, το καταλαβαίνετε εσείς ειδικά τα μικρά κορίτσια. Και τέλος πάντων, επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και μετά λες δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πιο σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς», ανέφερε στο instagram.


 

από Σοφία Κωστάρα