Αρχική > Featured > Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Οι γυναίκες αρχίζουν να μοιάζουν στις μαμάδες τους σε ηλικία 33 ετών

Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Οι γυναίκες αρχίζουν να μοιάζουν στις μαμάδες τους σε ηλικία 33 ετών

Οι γυναίκες αρχίζουν να μοιάζουν με τις μητέρες τους σε ηλικία μόλις 33 ετών, ακριβώς ένα χρόνο πριν οι άνδρες αρχίσουν να συμπεριφέρονται όπως οι πατέρες τους, σύμφωνα με νέα έρευνα. Η μητρότητα είναι εκείνη που προκαλεί αλλαγές στην προσωπικότητα μιας γυναίκας, ακολουθούμενη από φυσικά σημάδια γήρανσης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες που ερωτήθηκαν, παραδέχτηκαν ότι σταμάτησαν να επαναστατούν εναντίον των μαμάδων τους μόλις έφτασαν στα 30 και άρχισαν να συμπεριφέρονται όπως εκείνες. Οι άνδρες επίσης αποκάλυψαν ότι άρχισαν να μοιάζουν στους μπαμπάδες τους στην ηλικία των 34 ετών -την ίδια ηλικία με τον πρίγκιπα Χάρι, του οποίου ο πατέρας είναι 70 ετών.

Οι γυναίκες ανέφεραν τα κλασικά σημάδια που δείχνουν ότι άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν τις μητέρες τους, όπως το ότι παρακολουθούν τις ίδιες τηλεοπτικές εκπομπές, έχουν τα ίδια χόμπι και χρησιμοποιούν τις ίδιες εκφράσεις.

Οι άνδρες δήλωσαν ότι άρχισαν να ενεργούν όπως οι πατέρες τους αφού έγιναν και οι ίδιοι πατέρες. Άλλοι δήλωσαν ότι άρχισαν να εμφανίζουν σημάδια μέσης ηλικίας, όπως η καράφλα και η αύξηση βάρους, αλλά και το γεγονός ότι σβήνουν τα φώτα στα άδεια δωμάτια, είναι όλα δείκτες ότι έχουν μετατραπεί στους πατέρες τους. Επίσης, παραδέχθηκαν ότι έχουν υιοθετήσει τις ίδιες πολιτικές απόψεις με εκείνους.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Julian De Silva που ηγήθηκε της έρευνας, ανέφερε: «Όλοι μας μοιάζουμε στους γονείς μας σε κάποιο σημείο της ζωής μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζουμε. Είναι οι πιο υπέροχοι άνθρωποι στον κόσμο!».