Αρχική > Celebrities > Το Loquita Challenge της Μαίρης Συνατσάκη ανέβασε τον πήχη – Η Φουρέιρα ξετρελάθηκε!

Το Loquita Challenge της Μαίρης Συνατσάκη ανέβασε τον πήχη – Η Φουρέιρα ξετρελάθηκε!

Φρενίτιδα επικρατεί στο Instagram με το νέο challenge που ξεκίνησε η Φουρέιρα, ωθώντας πολλούς χρήστες να χορέψουν στον ρυθμό του πασίγνωστου μουσικού κομματιού “Loquita”. Στο #loquitachallenge έχουν ενδώσει ορισμένοι celebrities μετά από τις προκλήσεις που δέχτηκαν, με πιο πρόσφατο θύμα την Μαίρη Συνατσάκη. Η απάντηση της στον Μουτσινά εντυπωσίασε τους πάντες.

Φαίνεται πως το νέο τραγούδι “Loquita” μας έχει κατακλύσει και ακούγεται παντού. Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανοίγει την μπαλκονόπορτα, το ντουλάπι, το πικ-απ και το ψυγείο, όμως η μελωδία συνεχίζει να παίζει δυναμικά και την κυριεύει. Η ίδια δεν μπορεί να αντισταθεί, καθώς κουνάει τους γοφούς της στην χαρακτηριστική κίνηση της πρόκλησης. Με το εκκεντρικό λουκ της δείχνει να απολαμβάνει την μουσική και να αφήνεται στην έντασή της.

Ποιο είναι το μουσικό χιτ

Εδώ και ένα μήνα το τραγούδι “Loquita” της Φουρέιρα και του Claydee παίζει ακατάπαυστα σε κλαμπ και οι νέοι εκδήλωσαν εξαρχής το ενδιαφέρον τους. Το μουσικό κομμάτι έχει ήδη πάνω από 8 εκατ. views στο Youtube και είναι ακόμη αρχή. Την ίδια στιγμή γίνεται πάταγος με την νέα χορευτική δοκιμασία στην οποία πρέπει να λικνίζεις τους γοφούς σου κυκλικά, ακούγοντας το συγκεκριμένο τραγούδι. Η Φουρέιρα το ξεκίνησε, προκάλεσε τον Μουτσινά και τώρα το γαϊτανάκι δεν έχει τελειωμό.

https://www.instagram.com/p/B0JEYVsiq0A/

Όταν είδε η Φουρέιρα την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη, ξετρελάθηκε από την εφευρετικότητά της και σχολίασε με ενθουσιασμό το ποστ της.

Η απάντηση του Μουτσινά

Την Συνατσάκη προκάλεσε ο Μουτσινάς, αφού πρώτα ανέβασε την δική του απάντηση στη Φουρέιρα. Ο ίδιος πήγε την πρόκληση ένα βήμα παρά πέρα, αφού ξεκίνησε το βίντεο του, βγαίνοντας από την ντουλάπα με χορευτικές κινήσεις. Από αυτόν εμπνεύστηκαν και οι υπόλοιποι χρήστες του Instagram και τώρα ποιος τους πιάνει!

ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε με την σειρά του την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου. Η τελευταία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα κάτι σχετικό στον λογαριασμό της.