Αρχική > Featured > “Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, νιώθω να έχω πεσμένη ενέργεια…”

“Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, νιώθω να έχω πεσμένη ενέργεια…”

Άφθονο νερό και σωστή διατροφή είναι η απάντηση, γιατί θα μπορέσουν να σου δώσουν ενέργεια από το πρωί. Είναι πολύ βασικό να ξεκινάς την κάθε μέρα σου με ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια!

Εμείς δοκιμάσαμε τα νέα FITNESS® Granola, τα οποία έρχονται για να γίνουν το αγαπημένο πρωινό σου γι’ αυτό το καλοκαίρι! Είτε ετοιμάζεσαι για μια γεμάτη μέρα στο γραφείο είτε για μια βουτιά στη θάλασσα, τα νέα FITNESS® GRANOLA της Nestlé σού δίνουν ενέργεια και σε προσκαλούν να δοκιμάσεις τη βρώμη… αλλιώς!

Τι σημαίνει αυτό;

Θα τα βρεις σε δύο απολαυστικούς συνδυασμούς: FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και σοκολάτα και FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και μέλι.

Τι θα σου προσφέρουν

Χάρη στα συστατικά τους σε γεμίζουν με περισσότερη ενέργεια μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και έτσι δε χρειάζεται να «τσιμπάς»! Απόλαυσέ τα με γάλα ή με ένα δροσερό γιαούρτι και φρέσκα φρούτα για ένα ολοκληρωμένο και γευστικό πρωινό!

Ξεκίνα τη μέρα σου δυναμικά με ενέργεια για να αντεπεξέλθεις στις μικρές και τις μεγάλες προκλήσεις που συναντάς κατά τη διάρκειά της!

Δώσε έμφαση στον τρόπο που ξεκινάς τη μέρα σου και απόλαυσε τη νέα γευστική πρόταση των αγαπημένων σου FITNESS® για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια!