Προφανώς το βίντεο που δημοσίευσε η Gisele Bundchen, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μπορεί να λειτουργήσει παραδειγματικά για όλες εμάς. Δηλαδή, να μας ωθήσει προς έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, που θα μας προσφέρει ευεξία, καλή διάθεση και θα μας κρατά σε φόρμα.

Πώς όμως θα γίνουν όλα αυτά; Εμείς, επειδή το έχουμε ψάξει λίγο περισσότερο, θα σας πούμε ότι δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να προσέξουμε 2-3 πράγματα περισσότερο και να είστε σίγουρες ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Του τύπου να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας μια σωστή, κατά προτίμηση μεσογειακή διατροφή, αποβάλλοντας junk food, λιπαρά και τα πολλά κρέατα, και φυσικά δίνοντας πρωταρχικής σημασία θέση στην άσκηση. Όποια κι αν είναι αυτή, αρκεί να την κάνουμε με ευχαρίστηση και συστηματικά.

Χορός και ψυχοσωματική υγεία

Η Gisele μέσα από το βίντεο που ανήρτησε μας δείχνει πόσο χαίρεται την κάθε της στιγμή, αλλά και πόσο φροντίζει τον εαυτό της και την ψυχοσωματική της υγεία. Πραγματικά, δεν χρειάζονται πολλά γι’ αυτό. Με ένα μαύρο κολάν και ένα απλό, λευκό t-shirt το οποίο έχει δέσει στην κοιλιά της δείχνει πόσο πολύ της αρέσει ο χορός και πως το σώμα της έχει μάθει να κινείται άψογα στο ρυθμό της μουσικής. Όπως αναφέρει και η ίδια στη λεζάντα του post, όποιος χορεύει διώχνει μακριά τη θλίψη.

από Σοφία Κωστάρα