μελάνια τράμπ2
H Μελάνια Τραμπ έχει κατά καιρούς δεχθεί πολλές κριτικές για το ντύσιμό της. Έτσι για άλλη μια φορά μια ενδυματολογική επιλογή της δίχασε!

Η εμφάνισή της στην Σύνοδο των G20 στο Αμβούργο είναι το τελευταίο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εκείνους που την υποστηρίζουν και σε εκείνους που δεν είναι πολύ φιλικά προσκείμενοι απέναντί της.

Η Πρώτη Κυρία των ΉΠΑ, λοιπόν, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που θύμιζε κάτι από την δεκαετία των 20.

Το θέμα δημιουργήθηκε επειδή πολλοί υποστηρίζουν ότι η περίσταση για την οποία το επέλεξε δεν ήταν η κατάλληλη.

Το λευκό φόρεμα δεν είχε μανίκια και αρκετοί είναι εκείνοι που το θεώρησαν υπερβολικό για τη Σύνοδο των δυνατότερων χωρών του κόσμου!

μελάνια τραμπ

Βέβαια, εκείνη δεν πτοείται από όλα αυτά και έστεκε αγέρωση δίπλα στο σύζυγό της εντυπωσιάζοντας τους πάντες, ακόμα και τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

μελάνια τραμπ3

Στο πλαίσιο μάλιστα της Συνόδου πραγματοποιήθηκε συναυλία κλασικής μουσικής στο Elbphilarmonie concert hall του Αμβούργου όπου οι ηγέτες και οι σύζυγοί τους απόλαυσαν τον μαέστρο Kent Nagano να διευθύνει την φιλαρμονική της πόλης.

Στις πρώτες σειρές είχαν τοποθετηθεί το ζεύγος Τραμπ και το ζεύγος Μακρόν και ο φακός τους απαθανάτισε αρκετές φορές να συζητούν σε θερμό κλίμα.

Μάλιστα, τελευταία δημοσκόπηση θέλει την Μελάνια Τραμπ πιο δημοφιλή από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους των ΗΠΑ -51%- βλέπουν την Πρώτη Κυρία ευνοϊκά, σημειώνοντας αύξηση 16 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με την έρευνα του Fox News. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Μελάνια έχει κερδίσει τη στήριξη και από τους Ρεπουμπλικάνους και από τους Δημοκρατικούς, ενώ το 28% των ψηφοφόρων την βαθμολόγησε αρνητικά.

Ο Ντόνανλντ Τραμπ από την άλλη συγκεντρώνει τη θετική αποδοχή του 47% των Αμερικανών και το 51% τον βαθμολόγησε αρνητικά.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι και τα ποσοστά του Αμερικανού προέδρου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, αν και δεν έχουν αγγίξει τα πόσοστά του ζεύγους Ομπάμα!

Η Μελάνια Τραμπ πιο χαλαρή από ποτέ φοράει Μαίρη Κατράντζου και ξεχωρίζει (εικόνες και video)

Η Μελάνια Τραμπ και η Ιβάνκα Τραμπ σχεδόν ίδιες σε γάμο υπουργού. Τα παρόμοια φορέματα που διάλεξαν! (εικόνες)

Τα πορτρέτα των Πρώτων Κυριών: Από την Τζάκι στην Μελάνια!

από sstrempa