Αρχική > Celebrities > Το «φαινόμενο» Billie Eilish απαντά στο body shaming με ένα δυνατό βίντεο που πρέπει όλοι να δουν

Το «φαινόμενο» Billie Eilish απαντά στο body shaming με ένα δυνατό βίντεο που πρέπει όλοι να δουν

Μέσα από ένα βίντεο 3,5 λεπτών το φαινόμενο Billie Eilish απευθύνεται στους body shamers και το μήνυμά της είναι πολύ δυνατό. Δεν είναι η πρώτη φορά που η 18χρονη μιλά για το πώς ο δημόσιος έλεγχος του σώματός της την έχει επηρεάσει στο παρελθόν.

Στο νέο της βίντεο με τίτλο “Not my Responsibility”, η Eilish γδύνεται αργά και στη συνέχεια βυθίζεται σε μια λίμνη με μαύρο νερό, ενώ απευθύνεται στο κοινό με ήρεμη φωνή. «Μερικοί άνθρωποι μισούν αυτά που φοράω. Μερικοί άνθρωποι τα επαινούν. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να ντροπιάσουν άλλους. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να ντροπιάσουν εμένα», λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube και στη σελίδα της στο Instagram.

«Θα θέλατε να είμαι πιο κοντή; Περισσότερο αδύναμη; Πιο ψηλή; Θα θέλατε να είμαι ήσυχη; Σας προκαλούν οι ώμοι μου; Το στήθος μου; Το στομάχι μου; Τα ισχία μου; Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε; Κάνουμε υποθέσεις για τα άτομα με κριτήριο το σώμα τους. Αποφασίζουμε ποιοι είναι. Αποφασίζουμε τι αξίζουν. Αν φοράω περισσότερα, αν φοράω λιγότερα, ποιος αποφασίζει πώς με καθορίζει αυτό; Τι σημαίνει; Η αξία μου βασίζεται μόνο στο τι αντιλαμβάνεστε; Ή μήπως η γνώμη σας για μένα δεν αποτελεί δική μου ευθύνη;», καταλήγει.

Το βίντεο ανέβηκε μόλις χθες στο YouTube και ήδη μετράει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο: