Αρχική > Featured > Το Dixan στηρίζει το Women On Top – Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το Skill Camp της Αθήνας

Το Dixan στηρίζει το Women On Top – Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το Skill Camp της Αθήνας

Το Dixan ενώνει τις δυνάμεις του με το Women On Top! Με πίστη στο κεντρικό επικοινωνιακό του μήνυμα «Δες τη Ζωή Καθαρά», συνεχίζει να είναι ο σύμμαχός σου στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου!

Για το 2019, το Dixan, υποστηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Women on Top, που δραστηριοποιείται για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες που το επιθυμούν, να ενισχύσουν πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για την εργασιακή τους ανάπτυξη, μέσα από τα Skills Camps που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τι είναι τα Skills Camps του Women On Top

Με την ουσιαστική στήριξη του Dixan, γυναίκες που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους ή αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην επαγγελματική τους ανάπτυξη και έχουν ανάγκη από επαγγελματικό προσανατολισμό, έχουν την ευκαιρία μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Women on Top να βρουν το δρόμο για την πραγματοποίηση των ονείρων τους!

Φέτος στην Αθήνα και για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη, τα Skills Camps του Women On Top με την υποστήριξη του Dixan, σου δίνουν τα εφόδια για να βρεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου και να Δεις τη Ζωή Καθαρά!

Μπες στο https://www.destizoikathara.gr/ για να μάθεις περισσότερα και για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής! Οι αιτήσεις για τις πλήρεις υποτροφίες της μίας εβδομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου και η πλατφόρμα αυτή θα είναι ενεργή έως τις 24 Μαΐου (δείτε εδώ), δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους, να εγγραφούν. Οι δηλώσεις συμμετοχής για μεμονωμένα σεμινάρια, με μειωμένο κόστος, θα είναι ανοιχτές από τις 25/5 έως τις 16 Ιουνίου.

Σε όλη τη διάρκεια των φετινών σεμιναρίων οι συμμετέχουσες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους (2-12 ετών), ενόσω οι ίδιες βελτιώνουν τις προοπτικές ολόκληρης της οικογένειας.

Το φετινό Summer Camp του Women on Top με την υποστήριξη του Dixan, θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 28/6, καθημερινές, απογευματινές ώρες, στον φιλόξενο χώρο του HIGGS (Βίκτωρος Ουγκώ 15, Μεταξουργείο).

Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες του φετινού Summer Camp:

• Βρες την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή

• Πώς να δικτυωθείς αποτελεσματικά ακόμα κι αν μισείς το networking

• Πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου στο διαδίκτυο

• Πώς να κάνεις το πρώτο επιχειρηματικό σου βήμα

• Πάρε τον έλεγχο των οικονομικών σου στα χέρια σου

• Εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

• Μάθε να βάζεις όρια και να διαπραγματεύεσαι σωστά

• Τα μυστικά των παρουσιάσεων μπροστά σε κοινό

• Mindfulness: αντιμετώπισε το στρες και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου

• Πώς να γίνεις πιο δημιουργική στη δουλειά (και έξω από αυτήν)

Ας δούμε και την επαγγελματική μας ζωή όπως της αξίζει.

Καθαρά και με αυτοπεποίθηση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ