Αρχική > Deco > Το χρώμα του 2021 στη διακόσμηση έχει «άρωμα» Ελλάδας (εικόνες)

Το χρώμα του 2021 στη διακόσμηση έχει «άρωμα» Ελλάδας (εικόνες)

Κάθε χρόνο, λίγο πριν μπει η νέα χρονιά, οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής χρωμάτων στην Αμερική ανακοινώνουν την απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει το νέο έτος στη διακόσμηση. Έτσι και φέτος, η εταιρεία Benjamin Moore ανακοίνωσε ότι το “Aegean Teal” θα κυριαρχήσει το 2021 στο interior design.

Πρόκειται για ένα απαλό, καταπραϋντικό, γαλαζοπράσινο χρώμα. Το “Aegean Teal” παντρεύει τη γαλήνια φύση του μπλε με την ευεξία που προσφέρει το πράσινο, ενώ οι γκρι τόνοι διατηρούν το χρώμα μοντέρνο.

View this post on Instagram

A post shared by Benjamin Moore (@benjaminmoore) on

Η Hannah Yeo, υπεύθυνη μάρκετινγκ στην Benjamin Moore, το αποκαλεί «ένα ενδιαφέρον μπλε-πράσινο που δημιουργεί φυσική αρμονία και μας καλεί να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε και να κάνουμε νέα αρχή». Οι χαλαρωτικές ιδιότητες του χρώματος το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για υπνοδωμάτια ή οικιακά γραφεία, ενώ η απλή κομψότητά του είναι ιδανική για τα ντουλάπια της κουζίνας».

View this post on Instagram

A post shared by Benjamin Moore (@benjaminmoore) on

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το “Aegean Teal” θυμίζει κάτι από Αιγαίο, κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι που φέτος δε χαρήκαμε όσο θα θέλαμε. Αυτό το χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού μάς υπενθυμίζει ότι η νέα χρονιά είναι ιδανική για να κάνουμε restart και να αναμένουμε με αισιοδοξία τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

View this post on Instagram

A post shared by Benjamin Moore (@benjaminmoore) on

Πηγή κεντρικής φώτο: benjaminmoore.com